ZOEKEN:

Nieuws

Actualisatie beroepsgericht programma vmbo Economie en Ondernemen

25 mei 2023
Actualisatie beroepsgericht programma vmbo Economie en Ondernemen

In 2022 zijn veertien pilotscholen begonnen met het vernieuwde examenprogramma Economie en Ondernemen. Scholen kunnen ook komend schooljaar deelnemen aan de pilot. Dan ligt er een nieuwe syllabus voor docenten om het onderwijsprogramma vorm te geven. Ook is er een online community, waar pilotscholen (les)materialen met elkaar delen. Er zijn landelijke en regionale bijeenkomsten om ervaringen uit te wisselen en feedback te geven.


Vanaf 2024 kunnen leerlingen het beroepsgerichte programma afronden met een pilot centraal schriftelijk en praktisch examen (CSPE). Vanaf schooljaar 2024-2025 werken alle scholen met het vernieuwde examenprogramma. Is jouw school geïnteresseerd?


Lees hier de volledige nieuwsbrief vmbo van de SLO.