ZOEKEN:

Nieuws

Oproep: Input gevraagd voor nieuw voorlichtingsmateriaal specifiek voor Retail

22 januari 2023
Oproep: Input gevraagd voor nieuw voorlichtingsmateriaal specifiek voor Retail

Het bestuur van Stichting KCH* wil graag voorlichtingsmateriaal laten ontwikkelen om vmbo-leerlingen, hun ouders en de decanen te informeren over het werken in de retail. Daarom heeft het bestuur gevraagd om onderzoek te doen naar de wensen van de vmbo-scholen op dit gebied. Welke vmbo-docenten Economie en Ondernemen en welke decanen willen graag in een gesprek hun wensen en ideeen over voorlichtingsmateriaal kenbaar maken?


Het gesprek gaat over bestaand en over gewenst voorlichtingsmateriaal over het werken in de retail, over de ervaringen met het profiel Economie en ondernemen en over de gewenste ondersteuning vanuit de sector.


Neem bij belangstelling voor een bijdrage aan het nieuwe voorlichtingsmateriaal contact op met Annemarieke Broenink: mail@crescento.nl.
* Het bestuur van KCH bestaat uit vertegenwoordigers namens de werkgeversorganisaties de Nationale WinkelRaad, (NWR), de Raad Nederlandse Detailhandel (RND), Koninklijke INRetail, Centraal Bureau, Levensmiddelenhandel (CBL) en namens de werknemersorganisaties FNV en CNV