ZOEKEN:

Nieuws

Uitgeverij Noordhoff organiseert webinar over kennismaken met cryptocurrencies en blockchaintechnologie

16 november 2022
Uitgeverij Noordhoff organiseert webinar over kennismaken met cryptocurrencies en blockchaintechnologie

Wat kun je verwachten? Cryptocurrencies zijn vaak het onderwerp van gesprek. Iedereen heeft er een mening over; ook jongeren. In dit interactieve webinar maken we kennis met cryptocurrencies en de onderliggende blockchaintechnolgie. Wat houdt het in, waar komt het vandaan en wat zijn de kansen - maar ook - wat zijn de gevaren van deze nieuwe vormen van geld? En hoe ga je ermee om als dit in je klas onderwerp van gesprek is?

Wie? Maarten de Borst is auteur van Bouwen aan Digitaal Vertrouwen: De kracht van Cryptocurrencies en blockchaintechnologie. Maarten is strategieconsultant en docent in de wereld van cryptocurrencies, blockchaintechnologie en Web3. Daarnaast is hij verbonden aan de financiële recherche.

 

Wanneer: dinsdag 12 december 2022

 

Tijdstip: 15:15 - 16:00 uur

 

Meld je aan via Webinar kennismaken met cryptocurrencies en blockchaintechnologie | Noordhoff (livestorm.co)

 

Meer informatie: 

Hanneke Schrijver, digital marketeer

H.Schrijver@noordhoff.nl