ZOEKEN:

Nieuws

Online voorlichting gebruik van Facet bij CSPE's 2023

13 november 2022
Online voorlichting gebruik van Facet bij CSPE's 2023

In 2023 worden bij alle cspe’s opdrachten in Facet afgenomen. Facet is een digitaal systeem voor het afnemen van toetsen en examens. Alle centrale digitale examens BB en KB en de rekentoets worden met Facet afgenomen.

Voor docenten kan het gebruik van Facet nieuw zijn. Examensecretarissen kennen Facet, omdat het ook bij de centrale examens van avo-vakken gebruikt wordt. Nieuw dit jaar is dat er gebruik gemaakt wordt van html-applicaties. Op 29 november 2022 om 15.00 uur ’s middags organiseert de Stichting Platforms vmbo een voorlichting over het gebruik van Facet en andere applicaties. Deze voorlichting is digitaal en bedoeld voor alle docenten die betrokken zijn bij een cspe, examensecretarissen en afnameplanners. Tijdens de voorlichting kunt u, via de chat, vragen stellen.


Heeft u vooraf al vragen stel ze dan bij uw aanmelding. U kunt zich voor deze voorlichting aanmelden via https://inschrijvingconferenties.nl/Voorlichting-onderdeel-in-Facet-CSPE-2023/. Ongeveer een week voor de voorlichting ontvangt u een link naar het webinar. Heeft u een vraag? Stuur dan een mail naar administratie@inschrijvingconferenties.nl.