ZOEKEN:

Nieuws

3 Regiobijeenkomsten pilot vernieuwing beroepsgericht Economie en ondernemen

13 november 2022
3 Regiobijeenkomsten pilot vernieuwing beroepsgericht Economie en ondernemen

Het Platform vmbo Economie en Ondernemen organiseert in samenwerking met de SLO en de pilotscholen een drietal regiobijeenkomsten voor pilotscholen. Tijdens deze bijeenkomsten zal het tussen 13.30-16.00 uur hoofdzakelijk gaan over het bijpraten/informeren over en feedback geven op de stand van zaken van de pilot van de vernieuwing van het beroepsgerichte programma Economie en ondernemen. Ook is er volop tijd om ervaringen uit te wisselen.

Regiobijeenkomst 1 "west": 15 november bij het Herbert Vissers College in Nieuw-Vennep
Regiobijeenkomst 2 "noord-oost": 28 november bij Talentstad in Zwolle
Regiobijeenkomst 3 "zuid": 1 december bij het Dongemond College in Raamsdonksveer