ZOEKEN:

Nieuws

Vrijdag 30 september 2022: VECON-studiedag; hoe hoog leggen we de lat?

11 september 2022
Vrijdag 30 september 2022: VECON-studiedag; hoe hoog leggen we de lat?

Docenten (bedrijfs)economie en ondernemen bedrijven topsport. Als topsporters in het onderwijs willen we op 30 september samenkomen, reflecteren, vooruitkijken, kijken hoe hoog we de lat willen leggen voor onszelf en voor onze leerlingen.


Zonder een specifiek thema aan de dag te hebben willen geven, zal de dag in het teken staan van de omgeving: sport en economie. Docent-scheidsrechter Sander van Roekel zal een inspirerende aftrap in doen. De dag wordt afgesloten door Pedro de Bruijckere, onderzoeker en pedagoog aan de Artevelde Hogeschool in Gent en verdiept zich al jaren in de  leefwereld van jongeren. Als spreker streeft hij er steeds naar om moeilijke theorieën zo helder mogelijk te verklaren en te vertalen naar de praktijk aan de hand van ontelbare voorbeelden.

Waar: Papendal Arnhem
Sprekers Sander van Roekel en Pedro de Bruyckere