ZOEKEN:

Nieuws

Vecon biedt 2 webinars over ondernemen aan

10 september 2021
Vecon biedt 2 webinars over ondernemen aan

Op dinsdag 5 oktober organiseert GoFuture van 16.00 uur – 17.00 uur een webinar voor het keuzevak/keuzedeel ondernemen voor vmbo en mbo in de praktijk. Er is o.a. aandacht voor de visie op ondernemend leren en het digitale lesmateriaal. Twee docenten met ervaring werken mee aan deze webinar. Inschrijven uiterlijk 1 oktober via de agenda van de website van de Vecon: https://www.vecon.nl/agenda/35305/webinar-gofuture-keuzevak-keuzedeel-ondernemen-voor-vmbo-en-mbo-in-de-praktijk.

Op donderdag 7 oktober organiseert EigenBaas (Qredits) van 16.00 uur – 17.00 uur een webinar over het vormgeven van ondernemerschapsonderwijs in de lessen. Een leraar vmbo en een leraar havo/vwo vertellen over hun aanpak. Inschrijven uiterlijk 1 oktober via de agenda van de website van de Vecon: https://www.vecon.nl/agenda/35309/webinar-eigenbaas-hoe-geef-jij-ondernemerschapsonderwijs-vorm-in-jouw-lessen.