ZOEKEN:

Nieuws

Praat met Kennisnet over de ontwikkeling en het beheer van open leermiddelen

27 september 2021
Praat met Kennisnet over de ontwikkeling en het beheer van open leermiddelen

In het kader van de aanvraag wil Kennisnet graag met docenten spreken. Op hun verzoek zet ik bijgaande aankondiging door. Belangstellenden kunnen zich melden bij Rick de Visser van Kennisnet (r.devisser@kennisnet.nl, 06 5188 1305.

Op 6 oktober willen we graag bij elkaar komen om samen te kijken wat het programma Open Leermiddelen voor jullie en andere scholen in het po, vo en (v)so concreet kan betekenen. In deze fysieke bijeenkomst nodigen we personen van verschillende onderwijsinstellingen uit die allemaal bezig zijn met het maken, arrangeren en gebruiken van open lesmateriaal. Tijdens de bijeenkomst denken we na waar we over 8 jaar willen staan en hoe het programma Open Leermateriaal hieraan kan en moet bijdragen. Dit bekijken vanuit het perspectief op jouw school en ook wat dit kan betekenen voor andere scholen. Ons doel is om elkaar te inspireren en enthousiasmeren over de mogelijkheden van open leermateriaal, en om benodigde activiteiten verder aan te scherpen. Dit nemen we vervolgens mee in de aanvraag die het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap eind oktober zal indienen.  

 

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 6 oktober van 14:00 tot 17:00. De exacte locatie zullen we nog laten weten, maar dit zal in omgeving van Utrecht zijn.

 

Graag hoor ik of je erbij kunt zijn, dan ontvang je van mij een agendaverzoek. Verder laat ik spoedig weten wanneer de locatie definitief is.

Rick de Visser