ZOEKEN:

Nieuws

Bijscholingvmbo heeft voor al meer dan 20.000 trainingen gezorgd

21 juni 2021
Bijscholingvmbo heeft voor al meer dan 20.000 trainingen gezorgd

In het kader van Bijscholing vmbo hebben al 20.000 mensen een training gevolgd. Daar zijn we trots op en we gaan door!

Op dit moment wordt er gewerkt aan een doorontwikkeling van de website. Op de nieuwe site komt meer aandacht voor scholing in het kader van de ontwikkeling van de nieuwe leerweg. Nu al kunt u scholing volgen rond dit thema en natuurlijk blijft er een aanbod voor beroepsgerichte programma’s beschikbaar en rond schoolexaminering.


Ook in 2022 gaat bijscholing vmbo door, al zal het accent langzaam verschuiven naar trainingen in het kader van de nieuwe leerweg. Bijscholing vmbo is bedoeld voor alle vmbo-docenten, onderwijsassistenten, instructeurs en leerkrachten die werkzaam zijn in het VSO.


Zie Bijscholing VMBO | Aanbod voor de nieuwe profielen