ZOEKEN:

Nieuws

Digitaal magazine met voorbeelden van naadloze aansluitingen van het VMBO-MBO

13 mei 2021
Digitaal magazine met voorbeelden van naadloze aansluitingen van het VMBO-MBO

De Wet doorlopende leerroutes versterkt een beweging die al is ingezet: overal in het land wordt hard gewerkt aan een naadloze aansluiting van het VMBO-MBO. Ook u werkt hier mogelijk al aan of mogelijk speelt u met het idee. Het is in elk geval niet voor niets dat u op deze pagina bent beland. Dit digitale magazine staat boordevol uitleg en praktijkvoorbeelden hoe collega docenten, teamleiders en bestuurders de talentontwikkeling van jongeren samen vormgeven. Deze praktijkvoorbeelden zijn de zogenoemde ‘leerlabs’. We hopen dat het u inspireert en (samen!) op weg helpt. We wensen u veel leesplezier!


Sterk-BO-Digizine-2021-voorjaar-definitief.pdf (sterkberoepsonderwijs.nl)