ZOEKEN:

Nieuws

31 mei: bijpraten over praktijkgericht programma EO binnen de Nieuwe Leerweg

7 april 2021
31 mei: bijpraten over praktijkgericht programma EO binnen de Nieuwe Leerweg

Onder leiding van de SLO vindt op maandag 31 mei 2021 van 14.00 - 15.30 uur een volgende online informatiebijeenkomst plaats over de Nieuwe leerweg - Praktijkgericht programma Economie en Ondernemen. Er wordt een toelichting gegeven op de stand van zaken, waaronder het concept-examenprogramma voor de deelnemende pilotscholen. Het is mogelijk om voorstellen te doen waarover u graag op de hoogte wilt zijn en/of blijven.


U kunt zich aanmelden door een e-mail onder vermelding van uw naam en school te sturen naar info@platformeconomie.nl. U ontvangt tijdig een (teams)uitnodiging voor deelname aan de online bijeenkomst.

Alle nieuws items