ZOEKEN:

Nieuws

14 april: SPV-webinar laatste ontwikkelingen nieuwe leerweg

25 maart 2021
14 april: SPV-webinar laatste ontwikkelingen nieuwe leerweg

De pilotscholen die de praktijkgerichte programma’s in de nieuwe leerweg gaan uitproberen zijn van start gegaan en natuurlijk staat ook de ontwikkeling van de nieuwe leerweg zelf niet stil. De komende maanden informeren we u in twee webinars over de stand van zaken rond de nieuwe leerweg.


14 april om 15.00 uur staat een soort vragenuurtje op de agenda. Susan van den Heuvel (OCW)  praat u bij over de laatste ontwikkelingen en u bent in de gelegenheid vragen te stellen. Ook komen de resultaten van de peiling onder teamleiders aan de orde.


U kunt zich voor de webinar aanmelden via de volgende link: Webinar nieuwe leerweg - Inschrijving Conferenties

Alle nieuws items