ZOEKEN:

Nieuws

Meer aanpassingen in het centraal examen 2021

18 februari 2021
Meer aanpassingen in het centraal examen 2021

Leerlingen krijgen de mogelijkheid om na het afleggen van het volledige eindexamen het eindresultaat van één niet-kernvak weg te strepen. Tevens stelt de minister 37 miljoen euro beschikbaar voor extra ondersteuning aan examenkandidaten. Dat staat in de brief die minister Slob op 12 februari 2021 naar de Tweede Kamer stuurde.


De VO-raad vindt het belangrijk en goed dat er nu duidelijkheid is voor de leerlingen en scholen over hoe het centraal examen dit jaar afgenomen wordt. Het is positief dat de minister extra geld ter beschikking stelt voor alle scholen om examenleerlingen die daar behoefte aan hebben de mogelijkheid te geven zich beter voor te bereiden op het examen.


Lees het volledige bericht op de website van de VO-raad via:

Meer aanpassingen in het centraal examen 2021 - VO-raad (vo-raad.nl)

Alle nieuws items