ZOEKEN:

Nieuws

Examens 2021 gaan door!

14 februari 2021
Examens 2021 gaan door!

De centrale examens van 2021 gaan door heeft minister Slob besloten. Wel krijgen leerlingen vmbo BB en KB de mogelijkheid hun examens te spreiden over de periode 7 april tot 23 juli, kunnen GL en TL-leerlingen de examens spreiden over twee tijdvakken, kunnen alle leerlingen gebruik maken van een extra herkansing en mag er één vak weggestreept worden bij de bepaling van de einduitslag van het examen. Voor het vmbo mag dit niet het cijfer zijn dat behaald is voor Nederlands. Dit alles staat in een brief van minister Slob aan de Tweede Kamer.


Ga naar de website Examens 2021 gaan door! - Stichting Platforms vmbo voor:

- brief van minister Slob

- serviccedocumnet met uitleg over de maatregelen

- terugkijken van webinars inclusief veelgestelde vragen 

Alle nieuws items