ZOEKEN:

Nieuws

Arbeidsmarktinformatie over Kans op Werk met mbo-diploma

14 februari 2021
Arbeidsmarktinformatie over Kans op Werk met mbo-diploma

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) biedt in opdracht van de minister van OCW voor het mbo-onderwijs en bedrijfsleven inzicht in de arbeidsmarkt voor mbo-gediplomeerden. Deze arbeidsmarktinformatie is onder andere heel interessant en relevant voor vmbo-leerlingen en hun ouders/verzorgers, vmbo-docenten en -decanen.


Zo biedt de arbeidsmarktrapportage van de sectorkamer Handel op een aantal tabbladen informatie over het aanbod aan mbo-handelsopleidingen waarvoor de sectorkamer Handel verantwoordelijk is, aantal studenten en gediplomeerden, aantal passende vacatures, doorstroom naar een andere mbo-opleiding en de Kans op Werk. Uiteraard legt SBB uit van welke informatie(bronnen) gebruik te maken en hoe de methodiek werkt.


Via Trendrapportages | SBB (s-bb.nl) kunt u alle arbeidsmarktrapportages van de in totaal 9 sectorkamers bekijken.

Alle nieuws items