ZOEKEN:

Nieuws

Cito zoekt docenten voor de standardsetting cspe E&O

14 december 2020
Cito zoekt docenten voor de standardsetting cspe E&O

Tijdens de standardsetting schatten docenten (experts) de moeilijkheidsgraad in van examenopdrachten die nog niet openbaar zijn. Heel specifiek is Cito op zoek naar vakdocenten E&O die lesgeven aan een examenklas in de basis- of kaderberoepsgerichte leerweg. Tijdens de standardsetting werkt u mee om zo objectief mogelijk een adviesnorm voor de E&O-cspe’s van 2021 te bepalen. Ondanks dat het cspe niet op reguliere wijze plaatsvindt, wordt om scholen te ondersteunen de adviesnorm toch bepaald.


Ook zoeken wij nog enkele docenten die lesgeven in de gemengde leerweg.

De Teams-bijeenkomsten zijn op verschillende data in week 10 van 2021, telkens van 15 tot 17.30 uur. Bij interesse of meer informatie mailen naar: Helga.Stortelder@cito.nl