ZOEKEN:

Nieuws

De studiedag van 1 oktober a.s. verplaatst!!

24 juli 2020
De studiedag van 1 oktober a.s. verplaatst!!

Het organiserend comité namens het Platform vmbo Economie en Ondernemen, de VECON en de Vecon Business School heeft besloten de geplande studiedag op 1 oktober aanstaande te verplaatsen. Inderdaad heeft het verplaatsen met het coronavirus te maken. Er zijn allerlei heel concrete aanwijzigingen dat een studiedag voor v(mb)o-docneten in combinatie met 'het nieuwe werken op school binnen de kaders van de versoepelende maatregelen met alle leerlingen' niet goed uit komt.

Met conferentiecentrum De ReeHorst is het overleg gestart voor een nieuwe datum eind januari of in februari 2021. Het organiserend comité hoopt van harte dat de sprekers, workshopleiders en standhouders bereid zijn om ook op de nieuwe datum medewerking te verlenen.

Alle nieuws items