ZOEKEN:

Nieuws

SLO geeft leraren en teams handvatten voor samenhangend en goed thuisonderwijs

2 april 2020
SLO geeft leraren en teams handvatten voor samenhangend en goed thuisonderwijs

Nu de scholen ook de komende tijd gesloten zullen zijn, plaatst dit leraren en ouders voor veel uitdagingen. En er komen nieuwe vraagstukken kijken: hoe geef je alle leerlingen zo veel mogelijk lesstof mee dit schooljaar? Hoe zorg je dat kwetsbare leerlingen niet gaan achterlopen? Hoe breng je samenhang aan tussen lessen, en hoe houd je daarbij de leerdoelen in het oog? Voor de eindexamenklassen is het spannend: hoe komt de nieuw slaag-zakregeling eruit te zien? Haal ik daarmee de eindstreep?

SLO hoopt leraren en teams te helpen met handvatten voor samenhangend en goed thuisonderwijs op www.slo.nl/thuisonderwijs. Daar zullen we doorlopend nieuwe materialen ontsluiten die leraren helpen het schooljaar op een goede manier af te ronden. Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar voor vragen op www.slo.nl/over-slo/contact

Alle nieuws items