ZOEKEN:

Nieuws

Het discussiestuk ‘Toekomst van ons onderwijs’

24 januari 2020
Het discussiestuk ‘Toekomst van ons onderwijs’

De onderwijsorganisaties AVS, FvOv, VO-raad, MBO Raad, PO-Raad, LAKS, Vereniging Hogescholen, VSNU, JOB MBO, CNV Overheid, CNV Onderwijs, Interstedelijk Studenten Overleg, Landelijke Studentenvakbond en Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang hebben de handen ineengeslagen. Via het discussiestuk ‘Toekomst van ons onderwijs’ roept deze coalitie van partijen op tot een brede dialoog over de toekomst van ons onderwijs.


Het document ‘Toekomst van ons onderwijs’ is een pleidooi voor groot onderhoud aan het Nederlandse onderwijssysteem en dient als startpunt van een dialoog over de toekomst van ons onderwijs. De komende maanden willen we in gesprek gaan met iedereen binnen en buiten het onderwijsveld die het onderwijs een warm hart toedraagt.


Het discussiestuk is te downloaden via https://toekomstvanonsonderwijs.nl.

Alle nieuws items