ZOEKEN:

Nieuws

AGENDANIEUWS: datum studiedag in 2020 is bekend!

20 december 2019
AGENDANIEUWS: datum studiedag in 2020 is bekend!

Tijdens de startbijeenkomst van het organiserend comite op donderdag 19 december is in overleg met conferentiecentrum Reehorst in Ede de datum voor de studiedag in 2020 afgesproken. De studiedag van het Platform vmbo Economie en Ondernemen en de VECON is voor docenten in het economisch vakgebied vindt plaats op DONDERDAG 1 OKTOBER 2020 plaats! Ook komt er een 'onderwijsboulevard' waar onderwijsgerelateerde organisaties zich kunnen presenteren en in contact met docenten kunnen zijn.


Er is contact met collega's van een aantal beroepsgerichte platforms vmbo over mogelijke samenwerkingen. Want er zijn vele mooie onderwerpen om in de vorm van een actieve training of een actieve workshop aan bij wijze van spreken voor alle (v)mbo-docenten aan te bieden.


Het thema van de studiedag luidt: "ondernemend vmbo". Aan deelnemers aan de studiedag wordt een bijdrage van E 50,- gevraagd. Aan standhouders op de onderwijsboulevard wordt een bijdrage van E350,- gevraagd.


U kunt uw ideeen voor onderwerpen om in het programma van de studiedag aandacht aan te besteden sturen naar info@platformeconomie.nl. En via ditzelfde e-mailadres kunnen standhouders zich aanmelden.

Alle nieuws items