ZOEKEN:

Nieuws

VMBO Examenfestival op 9 en 10 2020 (Bunnik)

5 december 2019
VMBO Examenfestival op 9 en 10 2020 (Bunnik)

Op 9 en 10 maart 2020 organiseert SPV in samenwerking met CvTE en Cito voor de vierde keer een VMBO Examenfestival. Een bijeenkomst waarin voorlichting en inspiratie rond het centraal- en het schoolexamen in het vmbo centraal staat. Verschillende experts staan voor u klaar om een workshop/presentatie te verzorgen rond het thema ‘toetsing en examinering’. Op het Examenplein kunt u over ‘examinering in het vmbo’ in gesprek gaan met vertegenwoordigers van o.a. CvTE, Cito, SLO, VO-raad, Curriculum.nu en Leraar 24. Dat kan gaan over het examen van nu, maar ook over het examen van de toekomst! En natuurlijk is er ook ruimte voor een inspirerend collegiaal gesprek, oftewel ‘examenpraat’ (waar zelfs iets mee te winnen is dit keer!).


Meer informatie: https://nieuwvmbo.nl/actueel/inschrijven-4e-vmbo-examenfestival-op-9-en-10-maart/

Alle nieuws items