ZOEKEN:

Nieuws

Voorstellen curriculum.nu

16 oktober 2019
Voorstellen curriculum.nu

Leraren en schoolleiders presenteren hun voorstellen op 10 oktober.

- Laat voorstellen van de leraren en schoolleiders de basis vormen voor het herziene curriculum,

- zorg voor voldoende tijd en middelen voor het onderwijsveld,

- veranker Digitale geletterdheid en Burgerschap in het curriculum.


Dit zijn de belangrijkste adviezen van de Coördinatiegroep van Curriculum.nu aan minister Slob (onderwijs) bij de overhandiging van de voorstellen voor de basis van de herziening van de kerndoelen en eindtermen. Deze curriculumherziening moet ervoor zorgen dat de landelijk vastgelegde onderwijsdoelen leerlingen nog beter voorbereiden op hun persoonlijke, maatschappelijke en werkende leven. Alle voorstellen van de ontwikkelteams: https://www.curriculum.nu/downloads/


Op de pagina van het leergebied Mens & Maatschappij presenteren leraren en schoolleiders van het ontwikkelteam hun voorstellen. Het gaat om een herzien curriculum voor de vakken aardrijkskunde, geschiedenis, economie, maatschappijleer en filosofie een plek. Bekijk de voorstellen via de onderstaande link.

https://www.curriculum.nu/voorstellen/mens-maatschappij/

Alle nieuws items