ZOEKEN:

Nieuws

Brochure over PTA met voorbeelden en tips

16 oktober 2019
Brochure over PTA met voorbeelden en tips

Het PTA staat volop in de belangstelling. In de tijd rond de zomervakantie wordt op veel scholen gewerkt aan het PTA voor het komend schooljaar. Dat merken we aan de vragen die binnenkomen. Die vragen worden beantwoord in het boekje: ‘Wat moet en wat mag? Het programma van toetsing en afsluiting in het vmbo’. Het is bedoeld voor het vmbo, voor zowel de beroepsgerichte als de algemene vakken, maar ook bruikbaar voor havo en vwo. Het boekje is geschreven op basis van de regels die gelden voor het PTA en de actuele examenprogramma’s. Naast veel informatie bevat het boekje PTA-voorbeelden die voldoen aan de voorschriften.

Download hier de brochure:

"Wat moet en mag: het programma van toetsing en afsluiting in het vmbo"

Alle nieuws items