ZOEKEN:

Nieuws

Plannen voor een studiedag voor vmbo-docenten in het economisch vakgebied mei 2020

18 juli 2019
Plannen voor een studiedag voor vmbo-docenten in het economisch vakgebied mei 2020


Tijdens de vergadering van het bestuur en de contactpersonen van het Platform vmbo Economie en Ondernemen is de wens geuit om een landelijke studiedag te willen gaan organiseren. En het is een wens om een studiedag in samenwerking met een aantal partnerorganisaties vorm te geven, op een centrale locatie in het land.


woensdag 20 mei 2020 - donderdag 28 mei 2020

Vooruitkijkend naar onder andere de examenperiode in 2020, de datum waarop de uitslagen van VO-examens bekend zijn, enzovoort komt een tweetal data voor een studiedag in aanmerking. Het gaat om woensdag 20 mei 2020 en om donderdag 28 mei 2020. Aan de lezers van deze e-nieuwsflits het vriendelijke verzoek aan te geven welke datum voorkeur heeft. U kunt uw voorkeur kenbaar maken in een berichtje aan info@platformeconomie.nl.

Alle nieuws items