ZOEKEN:

Nieuws

Overdracht van Schoolexamenbank aan Woots

27 februari 2020
Overdracht van Schoolexamenbank aan Woots

De Stichting Platforms vmbo (SPV) gaat, met betrekking tot de overdracht van het archief van de Schoolexamenbank, met Woots* samenwerken.  Zie https://woots.nl/home. Hierdoor krijgt het goede werk van de ontwikkelgroepen een mooie plek en kunnen docenten gebruik blijven maken van de content. De projectleiding van Woots is op 9 en 10 maart aanstaande bij het Examenfestival aanwezig. Woots wil graag in overleg om de mogelijkheden voor ontwikkelgroepen te bespreken en uit te leggen wat Woots is en kan.


* Woots is een initiatief van Cito en Ans Delft. Zij mengen 50 jaar ervaring en expertise (Cito) met de bruisende energie van een jonge onderneming (Ans Delft).

Alle nieuws items