ZOEKEN:

Nieuws

vanaf 1 april 2019: CSPE-enquête (profielvakken)

25 maart 2019
vanaf 1 april 2019: CSPE-enquête (profielvakken)

CSPE-enquête 2019: https://test.surveyim.nl/spv02/Project/Start


De afname van de profielvak-cspe’s 2019 is 1 april van start gegaan. Deze enquête is bedoeld om een goed beeld te krijgen van de ervaringen met de profielvak-cspe’s 2019.

De opbrengst van de enquête wordt ingebracht in de normeringsbijeenkomsten en bespreekt CvTE met een afvaardiging van de platforms. De resultaten van de bespreking zijn in principe input voor de ontwikkeling van de profielvak-cspe’s vanaf 2020. Ze kunnen ook leiden tot bijstellingen van de syllabi vanaf 2022. Daarom vragen wij u om deze enquête zorgvuldig in te vullen. Wij danken u daarvoor bij voorbaat.

De bedoeling is dat er per school één enquête per profielvak, per leerweg, per versie (blauw of rood) en per leerjaar wordt ingevuld. Tenzij anders aangegeven kunt u per vraag één antwoord invullen. Om invloed uit te oefenen op de normering moet u de enquête vóór 22 mei invullen. Daarna is invullen ook nog mogelijk met name op basis van ervaringen met derdejaars leerlingen die CSPE-examen doen. De enquête sluit definitief op 27 juni.

CSPE-enquête 2019: https://test.surveyim.nl/spv02/Project/Start

Alle nieuws items