ZOEKEN:

Nieuws

Brexit: wat moet u checken rond de uitwisseling van persoonsgegevens?

14 maart 2019
Brexit: wat moet u checken rond de uitwisseling van persoonsgegevens?

De Brexit is bijna zover. Op 29 maart zal het Verenigd Koninkrijk hoogstwaarschijnlijk uit de Europese Unie stappen en dat kan ook gevolgen hebben voor Nederlandse scholen. Gebruikt uw school software of applicaties (apps) waarbij gegevens in het Verenigd Koninkrijk worden opgeslagen? Dan is de volgende informatie voor u interessant.

Als het Verenigd Koninkrijk eind maart uit de EU stapt, dan is de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet meer automatisch van toepassing. Er zijn twee mogelijkheden, namelijk een Brexit met en een Brexit zonder deal.

Lees het gehele bericht via:
https://www.vo-raad.nl/nieuws/brexit-wat-moet-u-checken-rond-de-uitwisseling-van-persoonsgegevens

Alle nieuws items