ZOEKEN:

Nieuws

24 januari 2019: uitreiking Fons van Wieringenprijs

6 december 2018
24 januari 2019: uitreiking Fons van Wieringenprijs

Op 24 januari 2019 reikt de Onderwijsraad de Fons van Wieringenprijs uit (voorheen Onderwijsblogprijs). Met deze prijs voor de beste onderwijsblog wil de Onderwijsraad de kwaliteit van het publieke debat over onderwijs via sociale media bevorderen. Ook wordt er dit jaar voor het eerst een aanmoedigingsprijs voor beginnende bloggers uitgereikt. De uitreiking vindt op plaats tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in de Jaarbeurs in Utrecht.

Voor wie?
In aanmerking komen Nederlandstalige blogposts, podcasts of vodcasts van mensen uit het onderwijsveld (leerkrachten/docenten, onderwijsbeleidsmakers, onderwijsadviseurs enzovoorts) afkomstig uit alle sectoren van het veld, vanaf het basisonderwijs tot en met het hoger onderwijs.

Bekijk voor meer informatie over onder andere de criteria en eerdere winnaars http://www.onderwijsjournalistiek.nl/blogprijs.

Alle nieuws items