ZOEKEN:

Nieuws

Nieuwe studiekeuzeportal: kiesmbo.nl

8 november 2018
Nieuwe studiekeuzeportal: kiesmbo.nl

KiesMBO.nl is een studiekeuze portaal speciaal gericht op de mogelijkheden die het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) biedt.

KiesMBO is de nieuwe mbo-portal voor studie- en beroepskeuze. KiesMBO.nl toont jongeren, hun ouders en docenten hoe het mbo werkt, de talloze mogelijkheden die het mbo biedt en helpt bij het maken van een goede keuze voor een mooie toekomst.


Voor jongeren, hun ouders en scholen

Hoe werkt het mbo? Welke beroepen vind ik interessant en uit welke opleidingen kan ik dan kiezen? Hoe groot is de kans op stage, leerbaan en werk? Waar kan ik een open dag bezoeken? De jongere die zelfstandig of samen met zijn ouders Kiesmbo.nl verkent, vindt antwoord op deze en andere vragen. Ook voor docenten en decanen is Kiesmbo.nl een waardevolle tool, bijvoorbeeld ter ondersteuning van de lessen loopbaanoriëntatie en –begeleiding (LOB).

Zie https://www.kiesmbo.nl

Alle nieuws items