ZOEKEN:

Nieuws

'Offensief interieurbranche voor behoud van het ambacht'

1 november 2018
'Offensief interieurbranche voor behoud van het ambacht'

Ambachtelijke bedrijven én woonwinkeliers gaan een wankele toekomst tegemoet bii het uitblijven van voldoende aanwas van jonge mensen die zich willen ontwikkelen tot ambachtelijke vaklui. Er is nu al een nijpend tekort aan parketleggers, meubel- en keukenmonteurs en woningstoffeerders, Iaat staan over enkele jaren. Dat wil zeggen, bii ongewijzigde omstandigheden.

Daarom heeft een aantal partijen de spreekwoordelijke koppen bij elkaar gestoken om met elkaar een offensief op te zetten om meer aandacht te generen voor ambachtelijk handwerk. De back-up moet komen in de vorm van onder meer een praktische
inrichting van een specifiek deel van het middelbaar beroepsonderwijs.

Download hier het hele artikel 'Offensief interieurbranche voor behoud van het ambacht'.

Alle nieuws items