ZOEKEN:

Nieuws

Curriculum.nu: Verzoek om feedback op eerste producten

2 april 2018
Curriculum.nu: Verzoek om feedback op eerste producten

Curriculum.nu heeft haar eerste producten gepubliceerd, economie heeft de meeste aansluiting op het leergebied 'Mens en maatschappij', zie https://curriculum.nu/mens-maatschappij/. Via deze link komt vindt u de eerste conceptvisies per leergebied.


Uitnodiging maandag 23 april

Nu is het veld aan zet. Op de conceptvisies kan gereageerd worden. Eerder hebben SPV en het Platform TL uitgesproken de tussenproducten van Curriculum.nu gezamenlijk met u te willen bespreken. Dit willen we doen op 23 april aanstaande in Postillion hotel Bunnik van 15.00 tot uiterlijk 19.00 uur. Tijdens de bijeenkomst wordt een broodmaaltijd geserveerd.

We nodigen u van harte uit aan deze bespreking deel te nemen. Doel is te komen tot een gezamenlijke reactie vanuit het vmbo op de voorstellen. In verband met de catering horen we graag of u aanwezig zult zijn. Natuurlijk kunt u ook zelf op tussenproducten van Curriculum.nu reageren. U kunt uw input op twee manieren indienen:
1.            door op onze website een aantal algemene consultatievragen te beantwoorden, of
2.            door het feedbackformulier met daarin ook specifieke vragen per doelgroep digitaal in te vullen en terug te mailen naar consultatie@curriculum.nu.

In de feedbackformulieren staan de vragen die u ook in de bijgevoegde tussenproducten terugvindt. Reageren op de consultatievragen kan middels het invullen van een feedbackformulier tot woensdag 25 april 9.00 uur. Graag tot 23 april.

Mede namens Jan van Nierop en Bart Engbers
Jacqueline Kerkhoffs