ZOEKEN:

Nieuws

Veel waardering voor studiedag 15 januari 2018

25 januari 2018
Veel waardering voor studiedag 15 januari 2018

Op dit moment zijn ruim 80 evaluatieformulieren van deelnemers aan de studiedag op 15 januari jl. geanalyseerd. Wellicht dat de komende dagen nog enkele formulieren naar het e-mailadres info@platformeconomie.nl worden gestuurd. Uit de opmerkingen blijkt veel waardering voor de studiedag van de Vecon en het Platform vmbo Economie en Ondernemen, onder andere voor de opening door Fountainheads, voor de uitwerking van het thema 'Ervaringen delen is vooruitzien', voor het ontmoeten van collega's en voor locatie De ReeHorst in Ede. Ook zijn diverse verbeteringsgerichte opmerkingen gemaakt om bij het organiseren van een volgende bijeenkomst rekening te houden. Een voorbeeld hiervan is de wens voor (veel) meer workshops met 'doe-activiteiten'. 

De deelnemers kijken terug op een heel geslaagde dag, en hier is het om te doen!